CV-installaties

Wilt u een nieuwe cv-installatie huren? Wilt u uw huis gemakkelijker en duurzamer verwarmen? Dan kunt u nu vrijbljivende informatie en prijsopgave aanvragen, zodat u zelf voor de beste optie kunt kiezen. Onze tarieven liggen tussen de € 27,- en € 45,- per maand. U bent dan ook altijd verzekerd van warmte door onze 24-uurs service.

Een cv-installatie installeren?
Wat is voor u belangrijk voor het installeren van een nieuwe cv-installatie? Omdat geen huis precies hetzelfde is en de samenstelling van het gezin ook varieert zijn er verschillende oplossingen op maat. Om u alvast wat op weg te helpen hebben we hieronder een paar veel voorkomende keuzes en hun voordelen op een rijtje gezet.

De HR ketel
De "Hoog Rendement" ketel is het meest gebruikt type ketel in Nederland. Doordat deze ketel erg zuinig is met gas bespaart u veel geld op uw gasrekening. De beste HR ketels halen en rendement van 94%, door het hergebruiken van waterdampen bij de verbranding. Een HR ketel is duurder in aanschaf in vergelijking met de VR ketel, maar door de flinke energiebesparing is de extra investering binnen 10 jaar terugverdiend.

De HR combiketel
De naam "combiketel" zegt het eigenlijk al: naast de verwarming verzorgt deze ketel ook het warm water. De hoeveelheid geleverd warm water wordt uitgedrukt door middel van een CW-waarde. Hiervoor geldt de regel: CW1=2 liter warm water per minuut, CW2=4 liter enz. Afhankelijk van de CW-waarde kan de ketel dus helemaal op uw thuisgebruik afgestemd worden.