Platdak

 

Wilt u een nieuw platdak aanleggen of is uw platdak aan onderhoud of renovatie toe? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

 

Bitumineuze dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking is de meest voorkomende dakbedekking in Nederland. Wij gebruiken voornamelijk  een SBS/APP rol met een fabrieksgarantie van 10 jaar. Nadat de rollen aangebracht zijn op uw dak worden ze samengesmolten voor een naadloze aansluiting. Hierdoor is er bijna geen kans op lekkages.

 

Shingles

Deze worden vaak aangebracht op schuine daken, in plaats van dakpannen. De shingles zijn in diverse kleuren verkrijgbaar en geven, mits goed aangebracht, een mooie uitstraling. Wij gebruiken materialen van het merk Monarch APP, geleverd met een IKO garantiecertificaat en 10 jaar verzekerde garantie.

   

druppelendekraan

 
TEKST

 

Centrale_Verwarming

   
(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-71816949-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');